Qui som

  • Eixlogistic.cat és un directori al servei d’aquelles empreses del territori que necessiten algun tipus de servei logístic, ja sigui proveït per altre empreses o per professionals autònoms especialitzats. Igualment, Eixlogistic ofereix informació sobre oferta de formació especialitzada en logística.

  • Eixlogistic.cat és una iniciativa de l’Ajuntament de Polinyà, en el marc del projecte LOGINCAT i que es situa en el context de les polítiques de dinamització econòmica del territori dutes a terme per l’Associació de Municipis de la Riera de Caldes (AMERC), formada pels ajuntaments de Santa Perpètua de Mogoda, Caldes de Montbui, Palau Solità i Plegamans, la Llagosta, Sentmenat i Polinyà.

  • Eixlogistic.cat abasta la logística des d’una perspectiva integral, que engloba totes aquelles operacions que estan incloses des de la planificació de la demanda fins a l’entrega al client final i els seus fluxos d’informació.

  • Eixlogistic.cat parteix de la Riera de Caldes, però vol ser el referent d’informació en l’àmbit del Vallès, tant Vallès Oriental com Vallès Occidental, on hi ha una massa crítica d’empreses fabricants i d’operadors i serveis logístics notable.